nedeľa 9. augusta 2009

Sedíme spolu...



Sedíme spolu v úplne prázdnom gay klube v pivnici. Je ešte skoro na to aby tu niekto bol a tak sme sami a mne to práve teraz vyhovuje. Manžel ma pozval do klubu a tak sedíme a rozprávame sa a ja som James Bond a popíjam téměř práškové Martiny se dvouma olivama. Už si ani nepamätám, že koľkáte.


Prichádzajú ďalší dvaja chalani. Zjavne párik o málo mladší o nás. V prázdnom klube si sadajú k nám a dáme sa do reči. Téměř práškové Martiny se dvouma olivama začína účinkovať a ja objednám u čašníka hudbu. Pustí Makarenu a ja s manželom a s nejakými troma, štyrmi téměř práškovými Martiny se dvouma olivama skáčeme po parkete. Heeeeeeej Macarena...


Párik sa pridá a fakt skvele sa zabávame. Makarena hrá tuším stále dokola. Ale klub sa začína napĺňať a prichádza aj diskjokej vypína Makarenu aby si mohol pripraviť všetky stroje a prístroje a zábava sa rozbieha a ja Vougujem len pre manžela. Madona ma podrží aj keď by som mal už pomaly ležať v kaluži téměř práškového Martiny se dvouma olivama.

*******

Nad barom v televízore púšťajú porno a vzduch sa stáva nejaký elektrizujúci a ja sa stávam ešte elektrizujúcejším. Požiadam manžela aby mi objednal ešte jedno to téměř práškové Martiny se dvouma olivama.


- No dobre musím ti povedať, že to desiate Martini ti objednám, ale domov ideme nočákom. Lebo buď mám na Martini, alebo na taxík, na oboje nie.


Nemám ani potuchy kde sa to vo mne vzalo. Pôvodne som to tuším aj myslel ako vtip a nakoniec to vypálilo úplne vážne. S mojim úžasným zmyslom pre tetrálnosť a naozaj pomerne dosť nahlas zo mňa vypadlo.


- To mi chceš akože naznačiť, že pozveš dámu do podniku a nemáš ani na desať Martini a taxík?


Smeje sa a odchádza, od svojho bývalého si požičiava stovku. Dostávam ešte jedno téměř práškové Martiny se dvouma olivama a so zadosťučinením ho vypijem Jeho bývalý mi lezie na nervy a aspoň mi zaplatil to Martini sviniar lebo ma rozčuľuje.


Tu cestu taxíkom domov si ešte pamätám. Potom už nič moc. Desať téměř práškových Martiny se dvouma olivama spravilo svoje. Takže neviem s istotou povedať, či sa manželovi tá nadmerná investícia do mojej povoľnosti oplatila. Ale po pravde ako sa poznám. Určite áno.



Žiadne komentáre: